Onze winkel locatie Ga naar Contacten
Onze winkel locatie Ga naar Contacten

Van design lamp tot ledlamp.

Mennenverlichting.

Mennen verlichting is leverancier van design lampen in de breedste zin van het woord. Van klassieke hanglampen tot moderne vloerlampen, alles is op deze online winkel te vinden. Energiezuinige LED lampen zijn ook ruim vertegenwoordigd. Hoofdgroepen: vloerlampen, wandlampen, kinderlampen, hanglampen, plafondlampen en tafellampen.

Onze totale collectie lampen duidelijk onderverdeeld in de groepen: Vloerlampen, Wandlampen, Tafellampen, Hanglampen, Plafondlampen, Spots en Kinderlampen. Licht in uw huis begint bij mennen verlichting. Een selectie van armaturen waarvan wij denken dat deze goed bij elkaar passen kunt u bekijken via de hoofdgroep series.

Online lampen/verlichting

Bezoek onze online winkel

Online Winkel

Plaats

Stationsstraat 58
5751 HG Deurne

(0493) 310928
info@mennenverlichting.nl

Werkuren

Maandag: Gesloten

Dinsdag - Vrijdag: 9:00-12:30 en 13:30-18:00

Zaterdag: 9:00-17:00

Vloerlampen Vloerlampen, in alle soorten en maten

Vloerlampen, in alle soorten en maten.

Al 80 jaar ontwerpt Steinhauer zelf zijn vloerlampen. Steinhauer staat voor absolute solide kwaliteit en gebruiksgemak.. Elk detail van de vloerlamp moet kloppen. Op welke positie zit de dimmer? Dient de vloerlamp als leeslamp of juist als sfeerlamp? Zo zijn alle vloerlampen vervaardigd van uitsluitend duurzame materialen zoals roestvrij geborsteld staal. Daarom krijgt u op alle lampen van Steinhauer maar liefst 2 jaar garantie. Hieronder vindt u het overzicht van al onze moderne en klassieke vloerlampen.

Wandlampen Wandlampen, in alle stijlen en soorten

Wandlampen, in alle stijlen en soorten

Al meer dan 80 jaar zijn de wandlampen van Steinhauer een begrip in Nederland, België en Duitsland. Steinhauer levert uitsluitend de beste kwaliteit lampen. Zoekt u naar sfeervolle wandlampen of juist naar functionele leeslampen? Steinhauer heeft elk detail met liefde ontworpen. We hebben prachtige klassieke muurlampen maar ook hele strakke moderne lampen. De lampen van Steinhauer worden standaard geleverd met 2 jaar garantie. Hieronder vind het overzicht.

Tafellampen Taffellampen, in elke gewenste stijl en vorm

Taffellampen, in elke gewenste stijl en vorm

Steinhauer ontwerpt al meer 80 jaar armaturen. Alle lampen van Steinhauer zijn te herkennen aan de liefde voor verlichting. Alle aspecten van de tafellampen zijn tot in de details uitgedacht en geperfectioneerd. Natuurlijk worden ook onze tafellampen geleverd met 2 jaar garantie. Hieronder vindt u het overzicht van alle stijlvolle, klassieke, moderne, bronzen en stalen bureau- en tafellampen.